Vanaf 22 maart 2018 is Marco Hoogenraad bij Family Sports gestart met een unieke trainingsvorm: WODBEAST Workout

WODBEAST Workout is een core-strenght en conditioning fitnessprogramma. Tijdens de training doe je functionele bewegingen (squats, presses, lifts, pulls) en nog veel meer, vaak in een gevarieerde vorm en op een hoog tempo. Iedere deelnemer wordt in de WOD (Workout of the Day) getest op zijn/haar eigen niveau.

De training duurt gemiddeld 45-60 minuten. Iedere deelnemer traint individueel binnen een small group van maximaal 8 personen. De training is opgebouwd in globaal vier delen: warm up, strenght/skill, WOD en cooling down.

De WOD bestaat uit op elkaar afgestemde oefeningen welke in circuitvorm worden uitgevoerd en afgewerkt. Bijvoorbeeld een vooraf bepaald aantal ronden (3 – 5 of ?x) af te leggen in een zo kort mogelijke tijd. Of dat men binnen een vooraf bepaalde tijd (12, 20, 30 of x minuten) zoveel mogelijk rondes aflegt. Maar soms ook alleen een krachttraining of een lange conditionele workout (METCON) waar Marco zijn duursportverleden regelmatig de kop opsteekt. Kortom; het is gevarieerd, functioneel en staat garant voor resultaat en veel plezier!

Marco is al werkzaam op de vrijdagavond bij Family Sports en heeft, als gecertificeerd Crossfit trainer, diverse leden al laten kennismaken met onderdelen van zijn WODBEAST Workout. Door het vervallen van de Family Circuit training op de donderdagavond is er ruimte om deze unieke, complete en krachtige trainingsvorm te introduceren. Wel merken we dat dit een laat tijdstip is. Daarom zal Marco ook op de vrijdag en zondag WODBEAST Workouts geven.

Marco verzorgt WODBEAST Workout vanuit zijn eigen bedrijf: WODBEAST. Er is een klein bedrag per training aan verbonden. De training kost 1 strip (6 of 5 Euro).

Wanneer

  • WODBEAST Workout: iedere vrijdag van 19:30-20:30 uur

Kosten

  • Eerste les: leden gratis / niet leden: 15 Euro (gepast contant voor aanvang van de les)
  • Leden Family Sports: 10 rittenkaart: 70 Euro, 20 rittenkaart: 110 Euro verkrijgbaar bij Marco
  • Niet leden: 5 rittenkaart: 70 Euro, 10 rittenkaart: 110 Euro verkrijgbaar bij Marco

Aanmelden/reserveren
Omdat WODBEAST Workout een small group training is waar iedere deelnemer zijn/haar aandacht verdient, is er in eerste instantie plek voor maximaal 8 personen. Reserveer je training! Via de link maak je eerst een account aan in Fitmanager om toegang te krijgen tot de kalender!

Let’s WODBEAST Workout!