Vanaf 17 juni heeft WODBEAST GYM zijn deuren binnen Family Sports geopend. Hier wordt de hele week een aantal unieke trainingsvoren gegeven berust op bewegingen: de WODBEAST Workout, The Gladiator Workout en FIT FOR KIDS!

Family Sports en WODBEAST zijn per 1 juni een samenwerkingsverband aangegaan en zo wordt de grote groepszaal en de buitenplaats omgetoverd tot een volwaardige Cross Gym! Marco zal in zijn eigen Gym 7 dagen per week super leuke, soms pittige WODBEAST Workouts geven. Uiteraard blijven de reguliere groepslessen gewoon doorgang vinden, echter nu in een stoere omgeving!

WODBEAST Workout is een core-strenght en conditioning fitnessprogramma. Tijdens de training doe je functionele bewegingen (squats, presses, lifts, pulls) en nog veel meer, vaak in een gevarieerde vorm en op een hoog tempo. Iedere deelnemer wordt in de WOD (Workout of the Day) getest op zijn/haar eigen niveau.

De training duurt gemiddeld 45-60 minuten. Iedere deelnemer traint individueel binnen een small group van maximaal 6-8 personen. De training is opgebouwd in globaal vier delen: warm up, strenght/skill, WOD en cooling down.

De WOD bestaat uit op elkaar afgestemde oefeningen welke in circuitvorm worden uitgevoerd en afgewerkt. Bijvoorbeeld een vooraf bepaald aantal ronden (3 – 5 of ?x) af te leggen in een zo kort mogelijke tijd. Of dat men binnen een vooraf bepaalde tijd (12, 20, 30 of x minuten) zoveel mogelijk rondes aflegt. Maar soms ook alleen een krachttraining of een lange conditionele workout (METCON) waar Marco zijn duursportverleden regelmatig de kop opsteekt. Kortom; het is gevarieerd, functioneel en staat garant voor resultaat en veel plezier!

Marco was voorheen werkzaam op de vrijdagavond bij Family Sports en heeft, als gecertificeerd Crossfit, Strength & Conditioning & Mobility Trainer en wedstrijd triatleet diverse leden al laten kennismaken met onderdelen van zijn WODBEAST Workout. Marco verzorgt de WODBEAST Workouts vanuit zijn eigen bedrijf: WODBEAST.

Kosten

NIEUW: The Gladiator Workouts
In november start WODBEAST met gratis proeflessen voor The Gladiator Workouts. Deze worden op de zaterdag gehouden! Kijk op de website van WODBEAST voor meer informatie maar liever nog schrijf in voor een gratis proefles en ervaar de next addiction! Na de proefles bieden wij Family Sports leden een zeer voordelige 10-rittenkaart aan!

Lesrooster
De openingstijden in Wateringen staan vanaf 17 juni 2019 in de kalender! Klik bij locatie “Wateringen” aan en je ziet alleen de lessen in Wateringen. De eerste proefles is altijd gratis!

Powered by Fitmanager

Aanmelden/reserveren
Omdat WODBEAST Workout een small group training is waar iedere deelnemer zijn/haar aandacht verdient, is er in eerste instantie plek voor maximaal 8 personen. Reserveer je training! Via de link maak je eerst een account aan in Fitmanager om toegang te krijgen tot de kalender!

Be as fit as you can be(ast)!