Vanaf 22 maart 2018 is Marco Hoogenraad bij Family Sports gestart met een unieke trainingsvorm: Family Cross Fun

Family Cross Fun is een core-strenght en conditioning fitnessprogramma. Tijdens de training doe je functionele bewegingen (squats, presses, lifts, pulls) en nog veel meer, vaak in een gevarieerde vorm en op een hoog tempo. Iedere deelnemer wordt in de WOD (Workout of the Day) getest op zijn/haar eigen niveau.

De training duurt gemiddeld 45-60 minuten. Iedere deelnemer traint individueel binnen een small group van maximaal 8 personen. De training is opgebouwd in globaal vier delen: warm up, strenght/skill, WOD en cooling down.

De WOD bestaat uit op elkaar afgestemde oefeningen welke in circuitvorm worden uitgevoerd en afgewerkt. Bijvoorbeeld een vooraf bepaald aantal ronden (3 – 5 of ?x) af te leggen in een zo kort mogelijke tijd. Of dat men binnen een vooraf bepaalde tijd (12, 20, 30 of x minuten) zoveel mogelijk rondes aflegt. Maar soms ook alleen een krachttraining of een lange conditionele workout (METCON). Kortom; het is gevarieerd, functioneel en staat garant voor resultaat en veel plezier!

Marco is al werkzaam op de vrijdagavond en om de zondag bij Family Sports en heeft, als gecertificeerd Crossfit trainer, diverse leden al laten kennismaken met onderdelen van Family Cross Fun. Door het vervallen van de Family Circuit training op de donderdagavond is er ruimte om deze unieke, complete en krachtige trainingsvorm te introduceren. Wel merken we dat dit een laat tijdstip is. Daarom zal Marco ook op de vrijdag en zondag Cross Fun lessen geven.

Marco verzorgt Family Cross Fun vanuit zijn eigen bedrijf: WODBEAST. Er is een klein bedrag per training aan verbonden. De training kost 1 strip (6 of 5 Euro).

Wanneer

  • Family Cross Fun: iedere donderdag van 21:00-22:00 uur
  • Family Cross Fun: iedere vrijdag van 19:30-20:30 uur
  • Family Cross Fun: iedere zondag van 13:00-14:00 uur

Kosten

Aanmelden/reserveren
Omdat Family Cross Fun een small group training is waar iedere deelnemer zijn/haar aandacht verdient, is er in eerste instantie plek voor maximaal 8 personen. Reserveer de trainingen via de website van Marco!

Let’s have Cross FUN!