“Geen tijd”, “te druk”, ”komt volgende week wel” …. Allemaal bekende uitdrukkingen die we gebruiken om het sporten en bewegen op een laag pitje te houden.

Hoe zorg je ervoor om deze personen dan toch zover te krijgen het lichaam in beweging te zetten; door ze THUIS op te zoeken!

Vanaf nu kom ik met ‘de sportschool’ naar je toe en gaan we samen aan de slag om jouw doelstelling te bereiken; dit kan simpelweg zijn dat de gezondheid en fitheid verbeterd moeten worden, maar we kunnen het uitbreiden door er een grotere doelstelling aan vast te plakken!

Aantrekkelijke trainingen verzorgen met de juiste begeleiding zorgt ervoor dat je effectief en gericht bezig bent en blijft om jouw doelstelling steeds dichterbij te laten komen. En dan het belangrijkste; het is nog leuk ook!!!

Twijfel je nog steeds of sta je er niet graag alleen voor?! Ga met een klein groepje mensen aan de slag (vrienden/vriendinnen, collega’s, familie etc.) om zo de drempel laag te houden…
Samen een doelstelling neerzetten of gewoon lekker in beweging zijn met elkaar zorgt voor een betere samenwerking en vriendschap!

Op deze manier wil ik iedereen die hiervoor open staat aan een betere gezondheid en leefstijl helpen, zodat het dagelijkse leven een stuk aangenamer wordt!

Telefoon: 06-23032234
fitbyruurd@gmail.com
Facebook/Instagram: FIT by RUURD